Melodifestivalfinal och hundförlossning

Vi är precis hemkomna från mormor och morfar. Vi har sovit där inatt efter god middag och melodifestivalfinal. Rätt låt vann, men det fanns flera bra som också hade varit rätt om någon av dem vann istället. Är lite lagom engagerad i det där, det är trevligt att titta på men jag röstar inte. När vi anlände till mormor och morfar möttes vi av en flåsande högdräktig hund. Doris var på gång och skulle snart få sina valpar. Under kvällen låg hon i valp-sängen och flåsade. Inatt agerade mormor barnmorska och tidigt i morse föddes tre små fina Norfolkterriervalpar. Så söta!!  Tuva var vaken ända till elva på kvällen (natten!) innan hon somnade mellan oss i bäddsoffan. Vilmer sov i resesäng, han somnade nästan direkt när jag la honom vid halv 8. Bra att öva sig på att sova borta.

Har hunnit med att gråta lite sen vi kom hem, läste på Annas blogg att hon nu har somnat in. Hennes man skriver så fint när han berättar om lilla Tilda och deras avsked. Helt ofattbart är vad det är.

Nu ska vi vila upp oss lite.

 

dsc00142

1 comment to Melodifestivalfinal och hundförlossning

  • Lucette

    Gud sicka små sötnosar…
    Fick också lite tårar då jag besökte Annas blogg, så sorgligt….

    Kram

Leave a Reply

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.