Hur svårt kan det vara?

Denna tisdag började alldeles för tidigt för min smak. Klockan kvart över fem.. En väldigt ledsen liten Vilmer grät så att tårarna sprutade. Jag gosade, bytte blöja och matade men inget hjälpte. Tuva vaknade förstås också och ville ha välling och sedan macka och sen var hon vaken och pigg. En massa gnäll senare hade jag fått på båda kläder, gett frukost, bytt en hel hög med bajsblöjor och kört Tuva till dagis. Nu har vi varit på babrytmik och både Tuva och gnälliga Vilmer sover i vagnen. Har fått in lite tvätt i maskinen också och det känns som att jag har någorlunda koll på allt. Efter lunch ska vi till Anna och fika och montera hennes sittvagn. Hoppas att jag kom ihåg hur det ska vara..

En jobbig start på dagen, då kan det ju bara bli bättre. Och solen skiner ju, så jag klagar inte alltför mycket. Trevlig tisdag!!

Leave a Reply

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.