Helgen uppochner

Lördagen var lite krasslig. Både jag och Vilmer hade feber och vilade mest hela dagen. Den inplanerade melodifestivalskvällen med familjen S ställdes in, men framåt kvällen piggnade jag till och vi ringde in farmor och Uffe istället. Tuva blev glad åt detta. Vi åt god lax och tittade på den stora musiktävlingen. Tuva var tapper och höll sig vaken till nio, sen somnade hon som en stock i sin säng. Vilmer tog en liten lur fram till halv åtta och sen var han vaken och pigg. Försökte somna honom vid tio men han bara skrek och ålade sig. Vi matade, ammade, gav alvedon, bytte blöja men inget var bra. Vilmer somnade inte förrän halv ett i vagnen under stor protest! Hoppas att han har en anledning till detta beteende, annars har vi fått en lite odåga till son.

Söndagen startade upp runt halv 7. Tuva ville titta på barnprogram så jag masade mig upp och sov en stund till bredvid henne i soffan. Klockan 9 skulle jag vara i kyrkan och öva innan dopgudstjänsten men när vi skulle köra var bilbatteriet urladdat så jag fick slänga mig på cykeln och slira så fort jag kunde till kyrkan. Pappa fick ta barnen i vagnen och promenera. Allt gick bra i kyrkan och min röst lät bra trots den eländiga förkylningen. Både morfar och farmor var med och det tyckte barnen var mysigt. Båda var så duktiga så. Jag sjöng ”Välkommen till jorden” och ”Det gåtfulla folket”, finfina låtar till dop.

Nu ska vi ha söndag här hemma. Det betyder kolla Pippi och mysa i soffan!

1 comment to Helgen uppochner

  • Ullis

    Du sjöng kanon fint i kyrkan idag sa min mor och far som var där med mina barn (eftersom jag jobbade) Ingen förkylning märktes där inte!!! Kram, kram och krya på dig! Ullis.

Leave a Reply

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.