Tankar

Sitter vid datorn och har egen-tid. De andra sover, Tuva och Vilmer i sina sängar och pappan i fåtöljen. Vilmer har kommit ur sin skrikperiod och är gosiga och glada Vilmer igen. Skönt! Han har varit superglad hela dagen! Tuva har också varit glad för vi har varit på öppna förskolan och lekt, fikat och sjungt, och så har hon äntligen fått bada i nya badrummet. Stackars Tuva har badat i bebisbaljan hela sitt liv, snacka om att det var lyxigt med ett stoort badkar nu. När hon badat klart berättade hon att hon ska bada imorgon också..

För ett par veckor sedan snubblade jag in på Annas blogg. Anna är mamma till lilla 2-åriga Tilda och kämpar sedan en tid tillbaka mot en hemsk aggressiv cancer. Med en tapperhet som jag aldrig sett förut kämpar hon på trots att sjukdomen tar över mer och mer. Jag blir så berörd av denna blogg. Allting får ett annat ljus och man påminns om hur skört livet är. Att allt kan ändras på en sekund. Jag kramar mina barn extra hårt och säger till dem att jag älskar dem lite oftare. Ta hand om de ni älskar. Berätta för dem hur mycket de betyder. Det är viktigast av allt. ♥

Sov gott!!

1 comment to Tankar

  • marina

    hej vännen och tack för ditt sms igår. precis vad jag behövde men var alldeles för trött för att svara men jag håller helt med.
    kanonfint badrum, förstår att ni är nöjda. duktig arbetare och inredare.. tillsammans är ni ett oslagbart team…
    traderavakan har börjat.. håll tummarna!
    ha en trevlig helg.. syns nästa vecka. kram m

Leave a Reply

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.