Helgen

Min kamera har lagt av!! Det är katastrof i mitt liv nu, känner mig helt vilsen och lite förvirrad. Den måste fixas snarast..

Igår var jag och barnen och kollade på när pappa spelade innebandyturnering. Detta gör han med jobbet en gång per år så jag gissar på träningsvärk idag. Han har gnällt lite allmänt iallafall. Hihi.. Tuva tyckte att det var superspännande när pappa spelade ”hockey” och ”spingde jättefort”. Vilmer satt mest och tittade stort på allt, vet inte om han tyckte det var skoj eller läskigt. Efteråt körde vi till mormor och morfar i stugan och fikade. Helt underbart väder och jag fick faktiskt ett par bilder, då kameran ännu fungerade..

Idag har jag städat hela dagen utan synligt resultat. Frustrerande. Tvättat och rensat kläder, rensat i tvättstugan, plockat leksaker som omedelbart revs ut igen på golvet.. Lagat mat, matat barn. Plockat disk. Det vanliga. Nu sover barnen och jag ska duscha och sen gå och sova.

 

 

img_1846 

Våren på väg

Leave a Reply

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.