Torsdag

Idag tog jag ett ryck på övervåningen och städade och fixade lite. Imorgon ska jag shoppa lite till badrummet som alldeles strax är färdigt. Bara elen vi väntar på nu..

Tuva var lite ledsen när jag hämtade henne på dagis idag. Jag kom klockan 11:27 och har fram till 11:30 på mig men redan hade de satt fram matvagnen. De andra barnen hade satt sig vid bordet och Tuva kände sig ensam och ledsen, stod och väntade vid dörren. Dumma dagis som stressar så!

Ikväll har vi badat. Barnen först och när de somnat smög jag upp och badade själv. Så lyxigt! Jag fick nypa mig själv i armen, vi har ett badkar i huset. Äntligen! Nu ska jag sova gott.

1 comment to Torsdag

  • Lotta

    oförskämt av dagis! Hon kan väl få sitta med vid bordet i alla fall?? Det kostar väl inget?? Och kanske knapra på en liten gurkskiva eller något? Taskigt! Särskilt när du faktiskt var i tid men hade varit taskigt ändå. Två-åringar förstår inte klockan och kan inte rå för vad deras föräldrar gör! Jag hade gått i taket!Blä!grrr! kram på dig!
    PS badandet låter härligt!

Leave a Reply

  

  

  

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.